Atentie Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre CD Net Plus. Inchide mesajul

Puncte Premiu

Despre puncte premiu

La o comanda online, pe langa reducerile oferite aveti posibilitatea sa primiti suplimentar si puncte premiu. Aceste puncte se aduna automat in contul Dvs., dupa fiecare comanda si pot fi folosite la comenzi viitoare.

Produsele au si un pret exprimat in puncte, ceea ce inseamna ca puteti rascumpara aceste puncte acumulate in produse. Spre exemplu, in imaginea de mai jos observati cum pentru Camera IP wireless de supraveghere FI8918W in valoare de 418 lei, pretul acestui produs in puncte este tot de 418 iar la fiecare comanda a unui produs acumulati in cont 13 puncte premiu.

Exemplu. La prima achizitie pentru o astfel de camera, platiti 418 lei si acumulati 13 puncte premiu. La o achizitie ulterioara, in loc sa platiti 418 lei, puteti plati doar 405 lei (418 lei - 13 puncte) daca decideti sa folosti cele 13 puncte primite la prima comanda. Si la aceasta comanda o sa primiti alte 13 puncte premiu pentru a le folosi la alte comenzi.

 

Puncte premiu la comanda online camere IP

 

Administrarea punctelor se poate face dupa autentificare in contul Dvs. In caseta din dreapta sus denumita Contul meu aveti  informatii despre punctele adunate.

Puncte premiu la comanda online camere IP


Utilizarea punctelor premiu.

Daca doriti sa folositi punctele acumulate (se pot folosi partial sau integral), trebuie sa va autentificati in cont si sa adaugati produsele dorite in cos.

Dupa ce apasati pe butonul Procesare (pentru comanda) obtineti o imagine asemanatoare cu cea de mai jos:

Puncte premiu la comanda online camere IP

 

Observati cum in acest exemplu, in cont sunt disponibile 417 puncte, iar numarul maxim de puncte ce poate fi folosit in aceasta comanda online este de 896 puncte. In campul Puncte utilizabile trebuie sa completati cu numarul de puncte pe care doriti sa le utilizati acum. Apoi trebuie sa apasati pe Aplica.

Puncte premiu la comanda online camere IP


Tot ca exemplu am ales sa folosim 50 puncte premiu. Observati in fereastra anterioara cum apare confirmarea: Puncte in folosinta (50 Puncte) ....