Atentie Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre CD Net Plus. Inchide mesajul

Luni, 17 iunie, nu efectuam livrari si nu preluam apeluri telefonic. Comenzile online vor fi procesate si livrate incepand cu 18 iunie. Va multumim pentru intelegere.

Pasii in vederea operatiunii de actualizare a softului firmware si Web UI pentru camera Foscam FI8918W

 
Va prezentam in continuare pasii pentru actualizarile de soft pentru camerele Foscam model FI8918w. Daca se actualizeaza atat firmware-ul cat si Web UI, prima data se va actualiza firmware-ul si apoi Web UI. In caz contrar camera se poate deteriora.
 
Atentia si la perechea Firmware - Web UI; o anumita versiune de Web UI este compatibila doar cu numite versiuni de firmware.
 
O atentie deosebita trebuie acordata acestui proces de actualizare, pe parcursul caruia NU TREBUIE INTRERUPTA alimentarea cu tensiune a camerei. Nu ne asumam raspunderea pentru procesele de actualizare efectuate incorect.
 
Pentru actualizare se conecteaza atat calculatorul de unde se va efectua operatiunea (unde se afla fisierul de update) cat si camera Foscam la router prin cablu (nu wireless). Este recomandat ca alimentarea dispozitivelor (router, calculator si camera) sa fie prin intermediul unui UPS pentru a evita eventuale caderi sau fluctuatii de tensiune.
 
 
Exemplu de actualizare a versiunii de Web UI
 
1. Se ruleaza link-ul de pe ecran, IP Camera Tool prin dublu click
 
iconita ip camera tool
 
 
 
 
2. In fereastra care apare trebuie sa identificati camera pentru care se va face actualizarea de soft. In cazul nostru este Anonymous disponibila la adresa 192.168.1.35
 
actualizare 2
 
 
 
 
 
3. Se selecteaza camera cu un click de la mouse (linia devine albastra)
 
actualizare 3
 
 
 
 
 
4. Se face click cu butonul din dreapta de la mouse pe aceasta linie si apare meniul de mai jos, unde se face click pe optiunea Upgrade Firmware
 
actualizare 4
 
 
 
 
 
5. Apare fereastra de unde se poate opta pentru actualizarea de firmware sau de Web UI. Se completeaza cu User / Password (implicit admin / ). In cazul nostru, se opteaza pentru Upgrade Web UI (se face click pe aceasta optiune).
 
actualizare 5
 
 
 
 
 
6. In fereastra care apare de alege din meniul de sus locatia unde se afla salvat pe local fisierul de actualizare. In cazul nostru fisierul se numeste 2.4.18.15.bin si se afla in directorul WebUI. Dupa selectarea fisierul (cu un click de mouse) se apasa pe butonul Open.
 
actualizare 6
 
 
 
 
 
7. Se asteapte cateva secunde si apare fereastra de mai jos, unde se apasa pe OK.
 
actualizare 7
 
 
 
 
 
8. Din fereastra IP Camera Tool dispare camera pentru care se face actualizare de soft.
 
actualizare 8
 
 
 
 
 
9. Dupa cateva minute (aproximativ 3 minute) apare din nou in fereastra IP Camera Tool camera pentru care s-a efectuat actualizarea. 
 
actualizare 2
 
 
 
 
 
10. Se verifica ce versiune avem dupa operatiunea de actualizare. Din fereastra IP Camera Tool se selecteaza camera si apoi dupa click cu butonul din dreapta de la mouse avem un meniu din care alegem Basic Properties.
 
actualizare 9
 
 
 
 
 
11. La Web UI verificam ce versiune este instalata. In fereastra de mai jos este 2.4.18.14. Daca operatiunea de mai sus se incheie cu succes si am folosit ca fisier 2.4.18.15.bin, trebuie sa apara scris 2.4.18.15 la Web Ui Version.
 
actualizare 10