Atentie Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre CD Net Plus. Inchide mesajul

Cum comand online - CD Net Plus (Tutorial)


Pasul 1. Alegere produse (timp estimat: 30 sec - 4 minute)

Pasul 2. Procesare comanda (timp estimat: 1 - 3 minute)


1. Selectie produs. Dupa ce ati selectat produsul, alegeti optiunile dorite (daca este cazul) si apoi la cantitate completati cu numarul de produse pe care intentionati sa le cumparati. Apasati apoi butonul CUMPARA ACUM . In exemplul nostru am comandat doua Camera IP Foscam waterproof wireless FI8904W cu IR Cut.

Cum cumpar - CD Net Plus

Se va deschide o fereastra in care sunteti informat ca cele 2 camere au fost adaugate in Cos. Din acest moment aveti doua variante. Daca nu doriti si alte produse, alegeti sa finalizati comanda prin apasarea butonului PROCESARE .
Daca doriti sa adaugati si alte produse in Cos, apasati pe CONTINUATI CUMPARATURILE .

Recomandare: Fereastra anterioara este afisata pe ecran aproximativ 8 secunde, dupa care dispare automat. Daca nu ati apucat sa alegeti una dintre cele 2 optiuni si fereastra a disparut, puteti sa adaugati in acelasi Cos alte produse, in orice moment, prin parcurgerea pasului Selectie produs descrie anterior.

2. Vizualizare Cos.
Ca sa vizualizati cosul, mergeti in partea de sus a paginii si faceti click pe sageata in jos (marcata cu 1 in figura de mai jos) si apoi apasati VIZUALIZARE COS .

Aveti posibilitatea sa editati comenzile de pana in acest moment. Puteti selecta alte optiuni, modifica volumul dorit (actualizati cifra din campul Cantitate) si apoi se apasa pe RECALCULATI . Daca doriti sa eliminati unul dintre produse, apasati pe semnul x aflat in dreapta produsului (ca in imaginea de mai jos).

3. Estimare cost transport. Tot aici, aveti posibilitatea de a vizualiza costurile de curierat pentru comanda Dvs. Alegeti CALCULATI din dreapta campului Costul transportului. Va apare o fereastra ca cea de mai jos, in care trebuie sa selectati doar judetul / sectorul in care se va face livrarea si apoi apasati pe CALCULATI .

Selectati modalitatea de livrare (daca este cazul) si apasati pe SELECTATI METODA DE TRANSPORT .

4. Procesare Comanda

Pentru a procesa comanda apasati pe PROCESARE COMANDA  (il gasiti dupa vizualizare Cos produse).
Daca sunteti client, trebuie sa va autentificati cu adresa de email si cu parola.

Daca nu aveti cont deschis, puteti opta intre a va inregistra si a procesa comanda ca vizitator (fara inregistrare).

Recomandare: Va recomandam sa va inregistrati, deoarece beneficiati astfel de punctele bonus acordate la cea mai mare parte a produselor cumparate, cu care obtineti reduceri de pret la viitoare comenzi. Deasemeni, aveti posibilitatea de a consulta statutul comenzii, de a seta mai multe destinatii de livrare. La viitoarele comenzi, aveti salvate datele Dvs iar comanda va dura doar cateva zeci de secunde.

4.1 Procesare comanda ca Vizitator

Alegeti Procesati ca si vizitator si completati adresa de email.

Completati Nr de telefon

Completati cu datele de facturare si alegeti daca Adresa de livrare este la fel ca cea de facturare

Selectati metoda de livrare si precizati daca aveti vreun comentariu legat de comanda

Selectati optiunea de plata, bifati la Termeni si Conditii si apasati butonul PLASATI COMANDA 

4.2 Procesare prin inregistrare

Alegeti optiunea Inregistrati-va dupa ce ati apasat pe PROCESARE COMANDA 

Completati cu datele solicitate in cele 4 etape (Inregistrare, Adresa de facturare si livrare, Optiuni de livrare, Optiuni de plata)
si la final, bifati la Termeni si Conditii si apasati butonul PLASATI COMANDA .

5. Confirmarea de primire a comenzii
Dupa plasarea comenzii primiti pe ecran mesajul legat de transmiterea comenzii iar pe adresa de email primiti in scurt timp informatii legate de comanda Dvs.

6. Starile unei comenzi

Dupa autentificare in cont, mergeti la Contul meu si apoi la Comenzi.

La Statut comanda, aveti starea in care se afla comanda Dvs. Initial aceasta se afla in starea Deschisa.

Dupa verificarea comenzii de catre operatorii nostri, comanda va trece la starea Procesata. Prin email o sa primiti un mesaj legat de noua stare a comenzii precum si informatii legate de data estimata de livrare.

Dupa ce comanda este ridicata de firma de curierat (daca ati optat pentru livrare prin curier), pe email o sa primiti o notificare privind numarul AWB al comenzii si alte informatii de interes. Starea comanzii se va modifica dupa aceasta etapa in Completa.

Alte stari ale comenzii: Reprocesata, Respinsa sau Anulata.